Stageaires MLA

Rubriek: Vers van 't hart

Miro, Ian & Mijs(Max) liepen een n8 mee! 2 zeer muzikale jongens en een moooie rooie. Megaproject ‘Mens en werk’ op het Montessori Lyceum Amsterdam. Mijs ging voor het inhoudelijke werk, geïnteresseerd in redactie en Miro & Ian vooral geïnteresseerd in het geluidstechnische werk. Ze konden hun lol op, want een fragment(prachtige liefdesgedichten van Tom Lanoye) bleek in ‘tegenfase’ te staan en bleek op de zender vreselijk te klinken! Krankzinnig! Geen idee hoe dat kon….verder viel bij Miro de microfoon op de snaren van de vleugel toen hij  ’n moppie Bach speelde…afijn: never a dull moment bij de N8 van het Goede Leven!!

Ze zijn afgelopen dinsdag ook nog naar Paradiso geweest. MijsMax mocht meelopen met Agnes Salverda, programmeur en Miro&Ian met de techniek. Ze vielen met hun neus in de boter: Tower of Power kwam die avond optreden en ze mochten alle 3 op de gastenlijst(ik jaloers!!)

Afgelopen vrijdag hadden ze presentatie van hun stageproject en ze hadden een studio nagebouwd, inclusief een wand met glas, een bordje ‘on air’,  standaard, micro, koptelefoons, een mixer, boxen,  terugluistering van radio N8 vh Goede Leven en goed gemonteerde filmpjes te zien op Ipad…en ze wonnen de 2e prijs van alle 3e klassers! Joechei!

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!