De SmartLapp!

Rubriek: Vers van 't hart

3x smartlappMag ik u een fijne opwekkende tip geven? Grafisch ontwerpster en humorvol tekenaar Yvonne kroese, u vindt haar werk in tal van kranten en bladen-kijk maar op haar site…zij heeft samen met Jaap Nauta, ook zo’n creatief type, vooral op digitaal gebied-kijk maar op de site van bureau nauta.., een mooie app bedacht…geheel en al gratis…de Smartlapp –dubbel p-genaamd, omdat ze van woordgrappen houden. En het lekker makkelijk te onthouden is.

De Smartlapp bevat experimentele apps, games en levels.

Ten eerste de SmartLapp 2014. Hierin kunt u direct al een vette bonusscore van maar liefst 2014 verdienen. Daarna kunt u dit prille geluk inzetten om nog gelukkiger te worden in de Lucky SmartLapp.

De andere 2 SmartLapps zijn gebaseerd op de bekende pennen waar vaak een fraaie dame in badkledij op staat die je ondersteboven kunt houden… zodat de badkleding wegvalt. Twee SmartLapps hiervan! Voor zowel de liefhebbers van de dames als van de heren.

Als u in de Appstore op je iPhone een search doet op Smartlapp kun je ‘m vinden in de (Nederlandse) Appstore. Kan niet missen!

Veel plezier ermee en met dank aan Yvonne Kroese en Bureau Nauta

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!