toneel: ‘Meepessaant’

Rubriek: Programma, Theater  |  4 Reacties

Omdat ze allebei uit Tilburg komen, omdat ze allebei een schare vrouwen om zich hadden in hun jeugd(moeders, tantes, buurvrouwen) die hen een ‘nest-gevoel gaven, omdat ze allebei het ABT nog kunnen spreken(Algemeen Beschaafd Tilburgs) lukten het Marcel Musters van de toneelgroep Mugmetdegoudentand  en cabaretier Marc-Marie Huijbregts om samen de lunchpauzevoorstelling ‘Meepassaant’ te maken. Herkenbaar, ontroerend en geestig. Meer dan uitstekend geacteerd, waarbij vooral het spel van Marc-Marie mij imponeerde(omdat ik dat van Marcel niet anders gewend ben!).

Tuurlijk is de hele reeks in theater Bellevue allang uitverkocht, maar gelukkig komen ze eind van het seizoen , zomer 2012 nog eens terug. Maar beter nu al reserveren!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Reactes

 1. Carel says:

  oktober 17th, 2011at 16:16(#)

  Hallo, kan ik dit fragment uit ‘de Nacht’ nog ergens beluisteren?
  Groet!

 2. Ad Nuijten says:

  november 2nd, 2011at 14:45(#)

  Hallo Redactie, Adeline,
  Ben oude geboren en getogen Tilburger. (80). Vrienden geweest in mijn jeugd met de ouders van Marc Marie Huijbrechts,Toos en Frans, die ik “aan elkaar heb gekoppeld”. Hoorde fractie van Meepessaant in De nacht. Bestaat er een mogelijkheid in het bezit te komen van een opname van het Tilburgse duo? Dat zou me wat waard zijn!
  Geniet van jullie programma. Groetjes

 3. Adeline says:

  november 11th, 2011at 10:28(#)

  Ha Ad,
  Je kan alleen het fragment op mijn site terugluisteren.
  Maar ze hernemen de voorstelling in de zomer van 2012. 24 en 25 augustus zelfs in Tilburg! Misschien zijn er nog kaarten. Ik zou maar snel bestellen!
  Hier een link naar de speellijst

  hartelijks,Adeline

 4. frans van hoof says:

  april 26th, 2012at 23:04(#)

  Hoi,

  Ik zou graag naar de voorstelling op 29 augustus in het Chassé in Breda willen met twee personen, maar Chassé heeft nog geen mogelijkheid om kaartjes te kopen. Kan ik nu al ergens kaartjes bestellen of moet ik wachten op het “jawoord” van Chassé ?? Graag reaktie !

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!