Toneel: ‘Ganzebord’ Drost & Nieuwboer

Rubriek: Programma, Theater  |  1 Reactie

In reprise: fantastiche voorstelling voor 8 tot 88(and beyond!). De fantasia en inventiviteit van Peter Drost is bijkans grenzeloos. Met de voorstelling ‘Ganzebord’ bewees hij dat maar weer eens dubbel en dwars. Een waanzinnig inventief decor dat telkens verrast, gecombineerd met film en dan Peter Drost en Manon Nieuwboer als de ideale acteurs om het verhaal te vertellen: ganzenbord spelen…dat doe je niet alleen, tis een gezelschapspel, dus laten we er een relatie’drama’ van maken!  De Put, de Gevangenis, de Dood….

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

En dan dus  nu even mijn excuses, want ik had dit veel eerder moeten uitzenden, omdat nu de reprise alweer voorbij is!! Excuses daarvoor! Maar verheugd u  vast op de volgende productie van Dorst & Nieuwboer: ‘De padvinders’…In september in de theater, maar in juni al op Oerol!

Reactie

  1. Erik de Visser says:

    april 1st, 2013at 16:59(#)

    het jeugdtheater is in Nederland van een hoog niveau!
    keihard werkende toneelopbouwende acteurs (multi-funtionele) ‘roadies’, maar als het “doek opgaat” vind het “wonder van de Fictie plaats!
    Komt dat zien!!!

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!