Steeds meer mensen vieren hun verjaardag niet

Rubriek: Programma

En dat is nog waar ook. Prima observatie: ik ga het van de weeromstuit gelijk weer doen! Met zo weinig mogelijk familie….

Theatergroep Carver van Beppie Melissen maakten weer een heerlijk portret van verzuurde familieverhoudingen tussen zussen/broer/schoonzus, aanwezig op ma’s verjaardag en/of sterfdag. Tsja: vrienden kies je-familie heb je. Glansrol voor…ja, eigenlijk allemaal, maar Joke Tjalsma’s benevelde monoloog was weergaloos, net als het huilen van Raymonde de Kuyper om haar ondergeschoven plek in de familie als jongste van het stel.

Morgen fragmentje. Helaas alleen van het 1e halfuur, want daarna gleed mijn microfoon uit m’n hand en die rolde vervolgens diep weg onder de publiekstribune. Toen ik um direct na het applaus voluit platliggend voor die publiekstribune probeerde te grijpen met lange uitgestrekte armen , dacht het publiek dat ik nog een toegift van de voorstelling was…..

Luister hier naar mijn radioverslag:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!