Radiodocumentarie: ‘Cursus alleen zijn’

Rubriek: Interview, Programma, Reportage  |  1 Reactie

Voor Holland Doc Radio maakten  radiomaakster Maartje Duin en journaliste Esma  Linnemann, uitgaande van hun eigen levens, dit voorjaar een zeer onderhoudende korte cursus ‘Alleen zijn’. Ik mag de 4 delen aan elkaar geplakt in onze Nacht van het Goede Leven herhalen!(met dank aan Holland Doc radio natuurlijk én dank aan de NTR!) En als bonus een gesprek met maakster Maartje.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Luister via deze link naar de vier afleveringen.

Reactie

  1. Jenny says:

    juni 25th, 2012at 03:10(#)

    Wat zwaar sommige gedachten en belevenissen van de ALLEENGAANDEN.Ik ben niet echt een uitgaanstype ik kook graag en altijd voor een heel weeshuis lijkt het.Maar ik kan niet weinig koken en dan de bakjes van Zeeman 10 voor 1.99 daar maak ik porties voor de volgende keer of voor onverwachtte visite.Alleenwonen/Alleengaan heeft echt heel wat voordelenbv je grijpt nooit mis als je iets wil pakken,je wil zoveel mogelijk samen eten terwijl de ander later komt en dan geen honger heeft want je zit op dat pluimple wachten en vissen.Als je alleen ben kan het gezinsvermogen nooit te hoog zijn ook voor de belasting niet.Je bezuinigd op alles vb Een pakje schoudercarbonadesvan 5of een schaal kippenpoten ook 5 en 2kg gehakt geeft voor een alleenstaande al 2wkn vlees een paar Texaanse bonensoep van de Aldi daar zit alles al in is weer 2 dgn etenBij AH 3 broden voor €2Nu ik alleen woon heb ik het beter dan toen ik inwoners had
    J

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!