Nieuwe films

Rubriek: Programma  |  1 Reactie


Kzag deze week alweer 3 nieuwe films: 2 goeie, 1 slappe. ‘Catfish’ van Henry Joost & Ariel Schulman is bijzonder vermakelijk en laat weer een andere kant van Facebook zien. Eentje die je misschien al wel verwachtte, maar die hier erg onderhoudend en overtuigend is uitgewerkt. Typisch zo’n film waar je niet teveel over mag zeggen, anders geeft je teveel weg. Gaan zien dus gewoon!
Noorse melancholie in de film ‘Home for Christmas’ van Bent Hamer, van wie vorig jaar de prettige film ‘O’Horton’ uitkwam(over die treinmachinist met pensioen). Nu dus een kerstfilm waar je warm van wordt en die grotendeels aan de goeie kant van de lijn qua sentimentaliteit blijft, op het eindlied van de Noorse Maria Mena na, want dat kleurt rode rozen rood…Los wel een lief liedje hoor, wat mij betreft minder erg dan het lied dat Borsato leende als slotlied aan de film ‘Het geheim’ van Joram Lürsen. Wat een lulfilm! Géén familiefilm, maar een kinderfilm en niets meer. Mijn dochter, die ziek thuis was en die ik meesleepte naar de persviewing, vond mij veel te hard, maar ik blijf erbij: slap verhaal, vreeeeeeeselijke muziekscore en laat die Theo Maassen nou eens ophouden met acteren. Of hij speelt een engerd(TBS-daar vond ik um dan wel weer erg goed) of hij speelt een debiel. Ik word doodmoe van zijn slechte geacteer. Vraag daar toch eens een echte acteur voor!

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Reactie

  1. Peter Teller says:

    november 29th, 2010at 18:01(#)

    Het mooiste kerstliedje blijft voor mij het nummer van Fay Lovsky

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!