Cornelis Vreeswijk Festival 12 november!

Rubriek: Muziek, Programma  |  1 Reactie

cornelis vreeswijk

Mis het niet: Cornelis Vreeswijk Festival 12 november in Schouwburg Velsen/IJmuiden.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Reactie

  1. Hans Bom says:

    november 12th, 2014at 18:20(#)

    Hoi Adeline,

    In de 90-er jaren kwamen wij elkaar wel eens tegen in de VPRO studio’s aan de ‘s-Gravelandseweg. Jij was in mijn herrinnering altijd bezig met het monteren van radioprogramma’s. Op het kantoor van Jan Vermaas (A.J. Broekema) maakte ik met mijn broer Henk het Fanzine van Het Nederlands Wim.t.Schippersgenootschap verzendklaar voor de fans van het radioprogramma Ronflonflon met Jacques Planfond. Ook herrinner ik me dat je samen met IJf Blokker (Barend Servet) een natuurprogramma presenteerde op TV. Er was een rubriek waarin er een winnaar getrokken moest worden uit de kaarten van de inzenders ivm een prijsvraag. Barend deed de trekking en om partijdigheid te vermeiden deed hij bij de trekking een hand voor zijn ogen. Tot zover een paar herrinneringen.

    Bedankt voor de aandacht aan Cornelis in je nachtprogramma. En ik zal aanwezig zijn bij het Cornelis Vreeswijk Festival op 12 november.

    Hartelijke groet,

    Hans van Het Nederlands Wim.T.Schippers Genootschap.

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!