31 januari 2011 Gast: Lucky Fonz III

Rubriek: Gasten, Programma  |  3 Reacties

Eindelijk de knul met het ingewikkelde haar  op bezoek in de N8! Otto ‘Lucky Fonz’ Wichers de IIIe. Hij neemt alleen z’n gitaar mee…Luister hoe hij gaat draaien op zijn stoel bij persoonlijke vragen en waarom Adeline nooit verkering zou willen met Lucky Otto…Hoe eerlijk je kan zijn over je oneerlijkheid…hoe je jezelf kan tegenspreken binnen 1 zin…en nog veel meer, zoals veel mooie liedjes van de Fonz zelf en folkdames

Lucky Fonz Live in de nacht
Uur 1

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


Uur 2

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Reactes

 1. Joram says:

  januari 30th, 2011at 23:04(#)

  Ik heb dus echt helemaal niks met hem. Ik vind zijn muziek nou niet heel bijzonder en naar mijn mening zingt hij ook gewoon niet zuiver. En dat weet hij zelf ook volgens mij, zoals hij bij DWDD altijd zat, had hij wat gezongen en keek hij als een bang vogeltje om zich heen. Je hoorde hem bijna denken: ‘ojee, nu zullen ze wel zeggen dat het echt heel slecht was.’
  Dat is verder niks persoonlijks hoor, het is vast een hele leuke gast. Maar wat mij betreft zou hij er goed aan doen vooral zijn muziek verder te ontwikkelen en dan lekker voor anderen te gaan schrijven en zijn muil gewoon dicht te houden.

 2. Adeline says:

  januari 31st, 2011at 06:54(#)

  Heb je geluisterd Joram? En? Van mening veranderd?

 3. Joram says:

  februari 1st, 2011at 01:23(#)

  Ja Adeline, ik heb geluisterd. Ik begrijp volgens mij wel wat hij bedoelt, maar ik ben het niet helemaal met hem eens. Als ik het goed heb begrepen is zijn filosofie, waarom zou je goed moeten kunnen zingen om zanger te zijn? Van de ene kant snap ik dat wel, zo ben ik zelf fotograaf zonder dat ik daarvoor een speciale opleiding heb gevolgd. Maar van de andere kant denk ik dat als hij aan zijn uitvoering wat meer aandacht besteedt, toch iets interessantere muziek en iets betere zang, hij de boodschap in zijn liedjes beter kan overbrengen.
  Trouwens interessant dat hij zo bang was dat je hem psychologisch ging doorzien aan de hand van zijn antwoorden, bijvoorbeeld op wat zijn vader doet. Terwijl ik juist denk dat hij door een artiestennaam aan te nemen (waarom geen Lucky Otto?) een soort masker opzet. Hij wilde wel altijd al beroemd worden, maar als hij dat dan wordt, dan wel onder een andere naam.
  Maar daar heeft hij misschien juist wel een hele andere reden voor, en ik weet verder ook niks van psychologie (ook geen opleiding voor gevolgd). Als hij tevreden is met hoe hij nu zijn liedjes maakt en daar mee door wil gaan, dan hou ik hem ook niet tegen, ik ga zijn cd’s alleen niet kopen.

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!