27 december gastheer: Axel van der Ende!

Rubriek: Programma  |  2 Reacties

Met een interview met cabaretière Hester Macrander over haar nieuwe voorstelling ‘Het bloed kruipt’. Na ruim 6 jaar afwezigheid is ze terug, samen met pianiste en zangeres Elke Jansen, met een theaterprogramma waar de kleinkunstklassieker ‘Mens durf te leven’ aan ten grondslag ligt. Met fragmenten uit de voorstelling.

Robert Kamer bespreekt de beste films van 2010 en kijkt naar het bioscoopaanbod voor deze kerstvakantie.

Uit de archieven van 85 jaar KRO: ‘Bazuin’, popperiodiek in oprichting; het hoorspel ‘Het transgalactisch liftershandboek’, naar het boek van Douglas Adams en de allerlaatste aflevering van het kleinkunstprogramma ‘Levenslief en levensleed’ uit 1994, nog een laatste maal met een kerstthema.

In de nasleep van de kerstdagen nog wat muziek met een fonkelende groene, rode of gouden rand, instrumentals, mash-ups, nieuw en oud, gekend en verrassend.

Reactes

  1. Peter Teller says:

    december 27th, 2010at 14:49(#)

    Heerlijke uitzending tweede kerstdag. Vol nostalgie en heerlijke muziek. Mijn dank.

  2. Cutluurzoeker says:

    januari 30th, 2011at 18:51(#)

    Beste Adeline van Lier, Ik vind Nacht van het goede leven een leuk programma, maar hoe kan de allerlaatste uitzending van Levenslief en Levensleed terugluisteren? Ben een groot liefhebber van cabaret en hoorspelen. Neem veel op maar zou deze uitzendingen graag opnemen. Maar kan nergens de link vinden naar het 4e uur. Groet van de Cultuurzoeker

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!