21 feb 2011 Muzikale gast: Eefje

Rubriek: Gasten, Programma  |  4 Reacties

‘Liever niet denken aan de radio of aan de luisteraar’ kopte een artikeltje begin januari in ’t  NRC, maar dat ging toen over het ‘maakproces’ van haar liedjes en daar heeft ze natuurlijk volkomen gelijk in. Originaliteit en eigenzinnigheid staan voorop voor Eefje. In 2009 won ze de Grote Prijs van Nederland als singer/songwriter, vorige maand stond  ze op Noorderslag en haar 1e album is net uit. Titel: ‘De koek’. Hoezo ‘de koek’?…is toch niet nu al op? Ik ga ’t haar vragen…

Luister terug

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Reactes

 1. makochan says:

  februari 21st, 2011at 02:55(#)

  Geweldig! Een fan erbij! Ben ook waus van Fiona Apple! Not about love vind ik haar mooiste track! Ook iets voor de uitzending!!

 2. Harry Wilderink says:

  februari 21st, 2011at 03:34(#)

  gedraaide plaat was van James Last met Biscaya
  Dit programma is bijzonder afwisselend en vermakelijk,
  groeten, Harry

 3. poetpiet says:

  februari 21st, 2011at 11:35(#)

  wor af en toe nie goe van je allesslikkerij adelien … (om niet te zeggen benauwd) maar af en toe komt er iets bijzonders tussendoor en grijp ik deze gelegenheid dankbaar aan om je van harte te bedanken. Dank je wel.

 4. Jeroen says:

  februari 22nd, 2011at 08:22(#)

  Slapeloze nacht werd goed benut. Wat een leuk programma!

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!