Luisteren naar De Nacht van het Goede Leven

Adeline presenteert haar programma ‘De Nacht van het Goede Leven’ voor de KRO op Radio 1:

Elke maandagochtend (of zondagnacht, net wat u wilt), van 2:00 tot 6:00.

Veelgestelde vragen over luisteren naar Radio 1

1. Op welke frequentie zendt Radio 1 uit?
Radio 1 zendt via de ether uit via FM en de kabel. Uitzendingen via de ether kunt u vrijwel overal in Nederland ontvangen. Voor uitzendingen via de kabel heeft u een kabelaansluiting nodig. Raadpleeg voor de juiste frequentie van Radio 1 in uw regio het frequentie-overzicht .

2. Hoe kan ik via internet naar Radio 1 luisteren?
Via de player van Radio 1: http://radioplayer.omroep.nl/radio1

Reactes

 1. Mink out says:

  maart 25th, 2013at 05:55(#)

  Die Simon Carmiggelt is en was de grote meester van het kleine leven. Regelmatig pleeg ik ook een gooi naar de verwoording van het schijnbaar onbelangrijk bewegen van de gewone mens, maar voel me”telkens weer” petiterig bij deze reus, het geeft niet hij mag beter zijn, het laat me genieten.

 2. Cultuurzoeker says:

  oktober 21st, 2013at 15:25(#)

  Beste Adeline van Lier,
  Vele luisteren met genoegen elke keer als Nacht van het goede leven een hoorspel uitzend in de rubriek: Hoorspel op herhaling. Eerder konden we het later nog via podcast ontvangen en het op ons gemak terugluisteren. Maar sinds kort kunnen we dit niet meer. Heeft dit te maken met auteursrechten of bestaat er een andere
  mogelijkheid dat we het via een stream
  kunnen beluisteren die dan een week online blijft. Dit bestond om het geheime uur te kunnen beluisteren en opnemen. Zo werd het toen genoemd wat indertij tussen 03:00 uur en 04:00 uur werd uitgezonden. Hopelijk kan er een oplossing gevonden worden? Bovendien hoe kunnen we in contact komen met Nacht van het goede leven als men niet over een facebookpagina beschikt?
  Groete van de Cultuurzoeker

 3. Paul Stramrood says:

  februari 9th, 2014at 11:32(#)

  Goedemiddag Adeline.

  Onderstaande mail is bedoeld voor Jan Emous. Ik vind op de site van De Nacht zo gauw geen mailadres, vandaar deze noodgreep. Wil jij dit bericht doorsturen? Dank.

  Beste Jan,

  Je hebt vorige week aandacht besteed aan Pete Seeger. Zeer lofwaardig. Je kritiek op de herdenkers is niet terecht. Ze laten of lieten lang niet allemaal dezelfde filmpjes zien van de oude Pete met een mutsje op en nauwelijks meer in staat tot zingen. Rolling Stone bijvoorbeeld kwam de dag na Pete’s dood op de site met zijn twintig essentiële nummers, elk nummer voorzien van een filmpje, niet zelden uit de jaren zestig. Het Nederlandse popmagazine Heaven heeft op zijn site een voortreffelijke necrologie geplaatst, ondersteund door een zwart-wit filmpje van Where Have All The Flowers Gone. En zo hebben meer sites meer geleverd dan die obligate filmpjes.

  Groeten,

  Paul Stramrood

 4. Jazzy says:

  juni 26th, 2014at 21:55(#)

  Is dat die Jan van het z.g. muziekhoekje met die vreselijke herrie? Die enkele uitzending ‘mag’doen in july en augustus?
  Beste Jan, wil jij er een heel ander programma van maken, want deze opzet vind ik maar niets. Steeds blij als het maandagochtend is….Je kunt b.v. met de mensen praten. laat ze inbellen en het loopt vanzelf. Dat vinden de mensen leuk, zowel de bellers als de luisteraars. Een soort talkradio waar echt een grote behoefte aan is. Dit, wat Adelien (sp?) doet, is vrijwel een herhaling van ‘Woord’ van de VPRO. Ik krijg in de gaten dat er ’s nachts niemand iets controleert en iedereen het maar best vindt. Dit soort programma’s kan zelfs dagen van tevoren al zijn opgenomen, niemand die het merkt. Daar ik geen fatsoenlijk emailadres kan vinden, dan maar zo. Hoop dat die jongen er wel wat van gaat maken. Zo moeilijk is het niet.

  Groet – Jazzy

 5. Jazzy says:

  augustus 3rd, 2014at 22:51(#)

  Hallo,

  Kom nog eens vragen of die keiharde muziek achterwege kan blijven. Voor de persoon in kwestie maakt die rotherrie misschien niets uit, maar er zijn mensen, die om een bep. reden, niet kunnen slapen en dan naar de radio willen luisteren. Nu is die zondag op maandagnacht altijd al de ergste van de hele week. krijgen we nu iemand die daar z’n hobby gaat beoefenen. mijnheer, het is nacht! Wilt u daar rekening mee houden?

  Maar zoals ik merk wordt hier toch niet op gereageerd. waarschijnlijk niet eens gelezen. Wat een omroep die KRO.

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!