Hoorspel op herhaling: ‘Michael Strogoff, de koerier van de tsaar’ dl 7 & 8

Rubriek: hoorspel & -college  |  5 Reacties

Hopelijk heeft u afgelopen vrijdag op zaterdag geluisterd naar VPRO’s Woord.nl(van 02-07 uur), want daar kon u de eerste 2 delen horen van ‘Michael Strogoff, koerier van de tsaar’ een elfdelige hoorspelserie die in 1973 door de Tros werd uitgezonden. In 1977 zond de NCRV er ook nog een televisievariant van uit. Het verhaal werd geschreven door Jules Verne en kwam voor de eerste maal in boekvorm uit in 1874. In de VPRO’s Woord-nachten en in KRO’s Nacht van het goede leven van zondag op maandag, alle volgende delen in ditzelfde uur.

 

 

Reactes

 1. Peter Damave says:

  mei 1st, 2013at 12:49(#)

  Hallo Adeline,
  Ik ben erg blij met “Hoorspel op herhaling”, met de serie; “Michael Strogoff, de koerier van de Tsaar” van Jules Verne. het probleem is dat ik ’s nachts slaap, ook met de geruststelling dat er een podcast is van de nacht uitzendingen. Afgelopen zon-maandag nacht heb je delen 7&8 uitgezonden, Maar de podcast voor die delen heb ik nog niet bij je op de site gevonden, wel van 3&4. Is er bekend wanneer die podcast beschikbaar is/komt? De podcast van delen 5&6 heb ik al bij de collega’s van de VPRO gevonden.

  Groeten Peter Damave

  peterdamave@tele2.nl

 2. Erik Meier says:

  mei 2nd, 2013at 08:22(#)

  Hoi Adeline,

  Ben het hélemaal met Peter eens. Ook ik geniet van de serie en neem hem op met de PVR (kun je behalve tv ook radio mee opnemen), maar een podcast zou zeer welkom zijn voor in de auto.

  Hartelijke groeten, Erik

 3. Joost Slangen says:

  mei 4th, 2013at 21:27(#)

  Ik heb me suf gezocht naar deel 7&8.
  Een hele geruststelling dat ik niet de enige ben die dit niet kan vinden.
  Ik kijk met veel belangstelling uit naar de podcast van Michael Strogoff

 4. Adeline says:

  mei 5th, 2013at 16:57(#)

  Beste Peter, Erik en Joost,

  Vorige week(bij uitzending van dl 3 & 4) is er per ongeluk gepodcast! Dit hoorspel is net op CD’s verschenen bij uitgeverij Rubinstein en we mochten bij uit zondering het geheel uitzenden…niet podcasten! Dus als je het hoorspel aanschaft, kan je het ook in de auto beluisteren.
  Solly!

  hartelijke groet,
  Adeline

 5. ワンピース 9月2日 火 再入荷アイテムサイト says:

  oktober 18th, 2014at 20:49(#)

  ワンピース 9月2日 火 再入荷アイテムサイト

  Hoorspel op herhaling: ‘Michael Strogoff, de koerier van de tsaar’ dl 7 & 8 – Adeline van Lier

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!