Ewoud Klaasse’s kunst

 

 

 

Ewoud Klaasse heeft nu zijn eigen site! Kijk hier 

 

 

 

 

Ewoud heeft nu z’n eigen website! Klik hier

Prachtig vind ik de schilderijen van Ewoud Klaasse! Ze zijn eigenlijk een te lang bewaard geheim en eindelijk eindelijk eindelijk zijn er goede foto’s van gemaakt en kan het een en ander digitaal het net op. Hier een serie die hij maakte na zijn bezoek aan het eiland Grenada(tussen Barbados en Trinidad & Tobago). Alles in olieverf en de maten zijn uniform 90×100. Mail naar ewoud.mariet@gmail.com voor prijzen.

Reactes

 1. Margreet Vis says:

  juni 15th, 2013at 12:43(#)

  Dag Adeline,
  Ik ken je niet maar bekeek je werk: heel bijzonder en bijzonder leuk.
  Wat goed dat je Ewoud hebt gedigitaliseerd.
  Ik kan helaas niet naar jullie tentoonstelling komen dezer dagen in de Weespergalerie want ik ben in Frankrijk.
  Hopelijk ooit een herkansing.
  Veel succes,
  groet van Margreet Vis (hele oude vriendin van Ewoud)

 2. Paul Pollmann says:

  juni 16th, 2013at 08:36(#)

  Echt prachtig werk van Ewoud. Gisteren heb ik het in het echt gezien op de Weesperzijde. In werkelijkheid zijn de kleuren van de schilderijen veel helderder en sprekender dan op deze afbeeldingen. Ook zijn boomerangs, houten wandelstaffen en bewegende schalen vond ik erg bijzonder.
  Ik zou zeggen: iedereen er heen en kopen!

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!