Jan Steen in het Mauritshuis

Rubriek: Beeldende Kunst, Programma  |  1 Reactie

Dat heb ik ja! ‘Een huishouden van Jan Steen’ , zeker wat betreft de zooi en het lawaai…en dus is er bij mij altijd ‘leven in de brouwerij’
Tot 13 juni in het Mauritshuis te zien: mooi werk van deze levenslustige Goudeneeuwer.
Conservator Epko Runia leidde de pers rond…

Beluister de reportage

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Hieronder vindt u alle schilderijen die conservator Epko Runia bespreekt tijdens zijn rondleiding door de expositie ‘Leven in de brouwerij’-Jan Steen in het Mauritshuis in Den Haag in de juiste volorde…

Reactie

 1. dhr.Kees Akkerboom says:

  maart 14th, 2011at 13:01(#)

  Geweldig fijne levensechte verademing altijd,
  je creatieve, humoristische, informatieve Radio 1-uitzendingen en je website, zeker vannacht 13/14 met het radio-verslag van de rondleiding voor de pers door Epko Runia in “Jan Steen in het Mauritshuis”!
  Even goed zoals o.a. destijds je radio-opname van het “Hoorcollege over de geschiedenis van de Nederlandse identiteit” door (emeritus)hoogleraar Herman Pleij.
  Adeline, houd alsjeblieft vol en laat je steunen.
  B.v. PvdA, ga eens met de “Nacht van het goede leven”-Radio 1- krachtig onze Publieke Omroep versterken, ik e-mail aan pvda_voorlichting@tweedekamer.nl.
  Afz. Kees Akkerboom.

Reageer op dit bericht!

Luister hier naar mijn radiofragmenten!!